Защо да изберете Хербалайф?

Какво отличава Хербалайф от всички останали?
Един човек ни завеща визията си да подобрим здравето и финансовото добруване на хората. От 1980 г. мечтата на Марк Хюз, основателят на нашата компания, прерасна в световно уважавана марка, а за над 2 300 000 дистрибутори Хербалайф се превърна в начин на живот.

Ако решите да станете Независим Дистрибутор на Хербалайф, можете да се насладите на следните  привилегии:


•    Програма за щедро възнаграждение
Програмата на Хербалайф за изплащане на възнаграждения е една от най-щедрите в индустрията с директни продажби. Компанията изплаща на своите най-добри дистрибутори до 73% от приходите от продажби на дребно – под формата на печалби от продажби на дребно и едро, роялти хонорар и бонуси.


•    Установен и доказан метод
Програмата за възнаграждения в Хербалайф  от години сбъдва мечтите на хората и променя личната им история и продължава да променя живота на милиони хора по целия свят.


•    Впечатляващи обучения
Като Независим Дистрибутор на Хербалайф Вие ще получавате професионално обучение, подкрепа от широка общност колеги дистрибутори и постоянна помощ и подкрепа от нашия екип за обслужване на клиенти.


•    Продукти, изготвени на научна основа
Крайъгълният камък на международната репутация на Хербалайф са гамата висококачествени хранителни продукти. Като Независим Дистрибутор Вие ще предлагате витамини и минерални добавки, продукти за контрол на теглото и за лична грижа за тялото, включително такива, които са разработени от световно признати учени. Хората харесват продуктите Хербалайф, защото тези продукти дават резултат.

•    Донесете промяна
Да донесете промяна в живота на други хора вероятно е най-възнаграждаващата страна от това човек да стане дистрибутор в Хербалайф. Вие ще подобрите здравето и благосъстоянието на своите приятели, на общността около Вас и на хората по целия свят. Можете да станете част от мрежата дистрибутори в Хербалайф, които буквално променят живота на хората.
Няма ограничение какво може да постигне човек с Хербалайф!

Отказ от претенции: Когато обмисляте или сравнявате бизнес възможностите, моля, внимавайте: противозаконно е организатор или участник в търговска схема на работа да убеждава когото и да било да извърши плащане, обещавайки на човека в замяна облаги от привличането на други лица в същата схема на работа. Не се подвеждайте от твърдения, че високите приходи се постигат лесно.

Why Choose Herbalife
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 16.2.2019 г. 21:51:46 ч. | NAMP2HLASPX01