Ползите на бизнес възможностите на Хербалайф

Като Независим Дистрибутор Хербалайф Ви предлага:

  • Неограничена възможност за доходите, която може да добавите в живота си.
  • Гъвкаво работно време - непълен или пълен работен ден.
  • Работа от вкъщи, ако това е Вашият избор.
  • Помощ на другите чрез наставничество и подкрепа, за да постигнат своите цели за здравословен и активен живот.
  • Изследователски доказани продукти, разработени от водещи учени в областта на храненето и консумирани от милиони хора по света всеки ден.

Знаете ли, че?
Можете да изберете да предлагате продукти, които са най-значими за Вас, или може да предлагате цялата продуктова гама на Хербалайф.


Продуктовите категории на Хербалайф включват:

Управление на теглото
Помага на хората да постигнат идеалното тегло чрез  загуба на тегло, покачване на мускулна маса или контрол на теглото си. Тази гама включва заместители на хранене на Хербалайф, включително и известния ни Формула 1 шейк.

Целево хранене
Добавките на Хербалайф са научно разработени, за да отговорят на хранителните нужди на днешния взискателен начин на живот. Независимо дали Вашите клиенти имат нужда от повече енергия, повишена концентрация или имат нужда да достигнат препоръчителния дневен прием на витамини, тази категория продукти е точно за тях.

Спорт, енергия и фитнес
Вашите клиенти могат да постигнат максимален ефект от упражненията и тренировките си с помощта на продуктите на Хербалайф, да подобрят времето за възстановяване и да повишат енергичността си.

Външно хранене
А за грижа за кожата и красотата, гамата от продукти на Хербалайф, която обхваща сериите Herbal Aloe, Skin Activator, Nourifusion и Radiant C, ще Ви помогнат да помогнете на клиентите си да се чувстват и изглеждат прекрасно.

Моля, попълнете нашата бланка за контакт, за да получите повече информация.


Отказ от претенции: Когато обмисляте или сравнявате бизнес възможностите, моля, внимавайте: противозаконно е организатор или участник в търговска схема на работа да убеждава когото и да било да извърши плащане, обещавайки на човека в замяна облаги от привличането на други лица в същата схема на работа. Не се подвеждайте от твърдения, че високите приходи се постигат лесно.

Herbalife - The benefits
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 16.2.2019 г. 21:47:37 ч. | NAMP2HLASPX01