Започнете да печелите пари с Хербалайф

Имате възвръщаемост още от първата продажба!

С водещ за цялата индустрия план за възнаграждения Хербалайф изплаща на своите независими дистрибутори до 73% от приходите си от продажба на продукти. Тази програма се смята за една от най-добрите в сектора с директни продажби.

Независимите дистрибутори могат да печелят от продажби на дребно и едро от ВСЕКИ продаден продукт – плюс допълнителен приход от т. нар. роялти хонорар и бонуси. Възможностите зависят от Вас!

Работата като Независим Дистрибутор на Хербалайф е гъвкава възможност, която можете да пригодите към своето ежедневие. Можете да работите от вкъщи и да припечелите допълнителни приходи.

* * *


Освен това съществува възможност да станете дистрибутор “Изгряваща звезда“ в Хербалайф и да присъствате на някои от най-вълнуващите събития и ваканционни почивки по целия свят. Независимите Дистрибутори на Хербалайф знаят, че човек посети ли едно подобно мероприятие, няма да иска да пропусне следващите! Атмосферата е изключителна, местата за пътешествие и открития са невероятни. Ваканциите с Хербалайф стават заразителни!

Тук можете да откриете най-новите възможности за ваканция с Хербалайф и самите Вие да се присъедините към начина на живот, наречен Хербалайф.

Моля, попълнете бланка за контакт, за да получите повече информация за това как да станете Независим Дистрибутор на Хербалайф.


Отказ от претенции: Когато обмисляте или сравнявате бизнес възможностите, моля, внимавайте: противозаконно е организатор или участник в търговска схема на работа да убеждава когото и да било да извърши плащане, обещавайки на човека в замяна облаги от привличането на други лица в същата схема на работа. Не се подвеждайте от твърдения, че високите приходи се постигат лесно.


Find out more about the support Herbalife Distributors receive
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 16.2.2019 г. 21:53:02 ч. | NAMP2HLASPX01