Регистрация на Независим Дистрибутор на Хербалайф

Ако желаете да получите повече информация за това как да станете Независим Дистрибутор на „Хербалайф“, моля, попълнете нашата бланка за контакт.

Това ще Ви даде възможност директно да поговорите с опитен дистрибутор, който ще може да отговори на всичките Ви въпроси.

Не се притеснявайте, това не е агитация от наша страна. Ние, в „Хербалайф“, смятаме, че е най-логично да можете да поговорите или да размените имейл с човек, който е бил на Вашето място. Нашите дистрибутори могат да Ви споделят защо те са предприели тази крачка и как точно „Хербалайф“ е влязъл и удобно се е наместил в живота им.

Освен това сме подготвили мероприятия, специално посветени на бъдещите дистрибутори, за да Ви помогнем да решите дали „Хербалайф“ е правилният избор и за Вас. Ще имате възможност да опитате нашите продукти, да поговорите лице в лице с дистрибуторите и да научите повече за целите на компанията, преди да вземете своето решение.

 

Отказ от претенции: Когато обмисляте или сравнявате бизнес възможностите, моля, внимавайте: противозаконно е организатор или участник в търговска схема на работа да убеждава когото и да било да извърши плащане, обещавайки на човека в замяна облаги от привличането на други лица в същата схема на работа. Не се подвеждайте от твърдения, че високите приходи се постигат лесно.


Sign up as a Herbalife Independent Distributor
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 16.2.2019 г. 21:47:18 ч. | NAMP2HLASPX01