Подкрепа и закрила от Хербалайф

Все още не съм сигурни, че Хербалайф е точно за Вас?

Решението да станете самостоятелно заето лице може да изглежда като голяма стъпка за Вас, и затова ние в Хербалайф ще Ви осигурим цялата подкрепа, от която се нуждаете. След повече от 30 години опит в набирането и подпомагането на Независими Дистрибутори, ние знаем, че ще имате нужда от закрила и помощ от първия ден.


  • Малко начални разходи:

Започването на собствен бизнес с Хербалайф може да струва по-малко, отколкото си мислите. За по-ниски стартови разходи, можете да се започне със минимални стартов пакет и да стартирате своята промяна към здравословен начин на живот.

  • Вие разпределяте време си:

Другата полза от бизнес възможността на Хербалайф е гъвкавостта. Ако искате винаги ще намерите място и време за това. Можете да изберете да работите на непълен работен ден за малко допълнителен доход всеки месец, а ако имате желание и време, можете да посветите и пълен работен ден на Хербалайф.

  • Използвайте широката база от знания на Хербалайф:

Мислите си, че не знаете достатъчно за храненето или продажбите? Хербалайф Ви предлага подкрепа във всяка стъпка от пътя: от ресурси и методи за обучение на местни, национални или международни събития, за да Ви мотивира и насърчава. Ще се учите и да растете от тези, които са постигнали своя успех и те ще Ви помогнат да развиете своите лични умения. Плюс това, Вашият личен треньор от Хербалайф ще е до Вас, когато имате нужда и ще Ви подкрепя във Вашето хранене и бизнес развитие.

Моля, попълнете нашата бланка за контакт, за да получите повече информация за това как да станете Независим Дистрибутор на Хербалайф.

Отказ от претенции: Когато обмисляте или сравнявате бизнес възможностите, моля, внимавайте: противозаконно е организатор или участник в търговска схема на работа да убеждава когото и да било да извърши плащане, обещавайки на човека в замяна облаги от привличането на други лица в същата схема на работа. Не се подвеждайте от твърдения, че високите приходи се постигат лесно.


Herbalife Distributor Support, helping you every step of the way
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 16.2.2019 г. 22:11:40 ч. | NAMP2HLASPX01