Направете разлика с Хербалайф

Направете разлика

С разрастващата се криза с наднорменото тегло и затлъстяването, здравето и здравословният начин на живот са потенциално доходоносна индустрия. През 2009 г. приходите само от региона Европа и Близкия Изток са приблизително 203 милиарда долара*.


Искате ли да бъдете част от възможност за нарастващи приходи?

Можете истински да повлияете – чрез Хербалайф, като:

  • Научите основите за здравословното хранене
  • Споделяте основите за здравословен и активен начин на живот
  • Помогнете на своите клиенти да постигнат своите цели
  • Комбинирате новите си знания със страст към продуктите „Хербалайф“

Основите на Хербалайф:

Като световно призната марка, която предлага бизнес възможност на световно ниво, Хербалайф предлага на пазара научно доказани хранителни продукти и е посветена на това да дава и дарява на обществото. Ние се стремим да направим света едно по-добро място за живот и работа.

Хербалайф се гордее с факта, че е иновативна компания и през 2010 г. постигна продажби на дребно на стойност на 4,3 милиарда долара. От своето скромно начало през далечната 1980 г. вече повече от 30 г. Хербалайф не спира да расте!

Повече от 2 300 000 дистрибутори в над 80 държави са избрали Хербалайф. А Вие готови ли сте да направите своя избор? Моля, попълнете нашата бланка за контакт и Независим Дистрибутор на Хербалайф ще се свърже с Вас още днес.

Отказ от претенции: Когато обмисляте или сравнявате бизнес възможностите, моля, внимавайте: противозаконно е организатор или участник в търговска схема на работа да убеждава когото и да било да извърши плащане, обещавайки на човека в замяна облаги от привличането на други лица в същата схема на работа. Не се подвеждайте от твърдения, че високите приходи се постигат лесно.

* сп. Евронаблюдател (Интернешънъл). Здравословни и уелнес храни и напитки: стойност на продажбите на дребно за 2009 г.Herbalife - Make a difference
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 16.2.2019 г. 22:08:52 ч. | NAMP2HLASPX01