Променяй живота на хората с Хербалайф

Хербалайф – това са хора, които помагат на другите хора

Мисията на Хербалайф е да променя живота на хората чрез по-добро хранене.

Вече повече от 30 г. посредством обучение и отговорни и сериозни промени в начина на живот Хербалайф е свидетел как стотици хиляди хора постигат контрол над теглото си и следват цели за здравословно хранене. Като станете Независим Дистрибутор на Хербалайф, Вие можете да помогнете и на други хора да постигнат своята мечта.

Подкрепа
Развивайки своя бизнес в Хербалайф, Вие не сте оставен сами. Всеки Независим Дистрибутор има свой личен треньор в Хербалайф, към когото да отправя въпроси, да търси съвет за продукт или бизнес начинание, докато придобие прозрение и опит, и развива и разраства своя собствен бизнес.


Дайте нещо от себе си
Хербалайф вярва в обществото и ето затова Марк Хюз, основателят на нашата компания, учреди фондация „Семейство Хербалайф“. Всяка година Независимите Дистрибутори на компанията събират средства, за да подпомогнат децата да бъдат научени на ползите от здравословното хранене. За да научите повече за приноса на фондация „Семейство Хербалайф“ по света, натиснете тук.

Моля, попълнете нашата бланка за контакт, за да получите повече информация за това как да станете Независим Дистрибутор на Хербалайф.


Herbalife is people, helping people
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 16.2.2019 г. 22:02:00 ч. | NAMP2HLASPX01