Променяй живота на хората с Herbalife Nutrition

Herbalife Nutrition – това са хора, които помагат на другите хора

Мисията на Herbalife Nutrition е да променя живота на хората чрез по-добро хранене.

Вече повече от 30 г. посредством обучение и отговорни и сериозни промени в начина на живот Herbalife Nutrition е свидетел как стотици хиляди хора постигат контрол на теглото си и следват цели за здравословно хранене. Като станете Независим Член на Herbalife Nutrition, Вие можете да помогнете и на други хора да постигнат своята мечта.

Подкрепа
Развивайки своя бизнес в Herbalife Nutrition, Вие не сте оставен сами. Всеки Независим Член има свой личен треньор в Herbalife Nutrition, към когото да отправя въпроси, да търси съвет за продукт или бизнес начинание, докато придобие прозрение и опит, и развива и разраства своя собствен бизнес.


Дайте нещо от себе си
Herbalife Nutrition вярва в обществото и ето затова Марк Хюз, основателят на нашата компания, учреди семейната фондация на Herbalife NUtrition. Всяка година Независимите Членове на компанията събират средства, за да подпомогнат децата да бъдат научени на ползите от здравословното хранене. Можете да научите повече за приноса на семейната фондация на Herbalife Nutrition по света като се свържете с някой от нашите Членове.

Моля, попълнете нашата бланка за контакт, за да получите повече информация за това как да станете Независим Член на Herbalife Nutrition.


Herbalife is people, helping people
© Herbalife International of America, Inc. Никакво възпроизвеждане изцяло или частично без писмено разрешение. Всички права запазени.
Всички запазени марки и снимки на продукти, показани на този уебсайт, освен ако не е посочено друго, са собственост на Herbalife International, Inc.
   
bg-BG | 10.5.2021 г. 2:01:14 | Zus2phlsb000001